Hejsan hoppsan

28.02.2016 kl. 22:58

Hej! Tänkte testa på det här med att blogga igen. Mest för att aktivera mig med fotandet och för att komma ihåg vad jag har gjort. Så här kommer några bilder från igår.

Först bjöd vi hit saknade Nadja som var och hälsade på från Lund. Vi hade bananplätts kalas, mums! Efter det gick vi på en promenad i det härliga vädret. På kvällen firade vi Anna som hade fyllt 21 i veckan med att äta på fafa's. Många skratt senare och med magarna mätta fortsatte vi hem till oss för att äta glass och choklad. Vi avslutade kvällen med att ligga som en hotdog i min säng, jag fick vara korven. Lyx!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Rebecca, 19, Helsingfors

Studerar till tandläkare

Gillar att ha danceparty medan jag lagar mat och borstar tänderna.