Sol, spex och skola

07.03.2016 kl. 20:47

Förra veckan bestod av många soliga och fina dagar som för det mesta tillbringades i bibban. Vi hade också en klinik-kväll var vi fick bekanta oss med utrymmena var vi kommer att ha all klinisk undervisning under senare år.

Helgen spenderade jag för det mesta på spexövningar. Jag är med i sminket, så vi övade på att sminka scengångarna. På lördag kväll var det också sits. All annan tid har gått till läsning, eftersom jag hade en tent i dag. Skönt att ha den över i alla fall! Nu taggar jag inför thorax årsfest och spexpremiären som är på lördag!

 

Vi fick testa på att borra för första gången!!

Världens skönaste/mjukaste spextröja, absolut det skönaste jag har haft på mig på en sits!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Rebecca, 19, Helsingfors

Studerar till tandläkare

Gillar att ha danceparty medan jag lagar mat och borstar tänderna.