Vappen 2016

02.06.2016 kl. 15:40

Maj månad kom och gick, nu är det redan den andra juni och jag har precis haft min sista skoldag på det första studieåret! Det känns härligt, men oj så snabbt tiden gått, det känns nästan som att det var igår jag för första gången träffade mina nya kurskamrater. En massa spännande äventyr och utmaningar har jag hunnit vara med om under året, och jag ser redan fram emot nästa höst. Först ska jag dock ha ett välförtjänt och förhopningsvis avslappnande sommarlov. 

Tillbaka till Vappen och första maj, som tillbringades med både gamla och nya vänner. Vädret var perfekt, alla människor man mötte var på gott humör och jag fick ha på mig min vita halare. Dessutom är skumppa och jordjubbar väldigt festligt, det blir nog svårt att toppa detta nästa år!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Rebecca, 19, Helsingfors

Studerar till tandläkare

Gillar att ha danceparty medan jag lagar mat och borstar tänderna.